Informatii Despre Produse

Ce anume ne ingalbeneste dintii?

Fara nici o indoiala, substanta cea mai raspunzatoare de patarea dintilor este ceaiul. Totusi, fumatul, cafeaua si altele – cum este si vinul rosu – au si ele impact negativ. Daca aveti indoieli, priviti interiorul cestii de ceai dupa ce ati baut – este intotdeauna patata. La cafea nu se intampla astfel. Oamenii care duc in zilele noastre o viata sanatoasa si beau ceaiuri de plante sunt foarte apreciati, dar aceste ceaiuri le pateaza si dintii. Din fericire, acest lucru nu este ireversibil si petele sunt usor de indepartat.
Iar daca indepartati petele de pe dinti, nu uitati sa continuati cu folosirea unei paste cu efect de albire pentru a preveni reaparitia petelor. Si nu uitati importanta alimentatiei sanatoase.“

Care sunt avantajele folosirii produselor pentru albirea dintilor ?
Garantam ca orice produs Crest Whitestrips,Opalescence,Plus White, Aquafresh albeste dintii si nu numai ca albeste dintii dar ii protejeaza de depunerile de piatra (tartru).

Sunt produsele pentru albirea dintilor  periculoase pentru dinti sau pot distruge smaltul?
Nu, produsele noastre contin acelasi ingredient ca si cele profesionale folosite de medicii stomatologi pentru a albi dintii.Toate studiile producatorilor arata ca nu pune in pericol smaltul dintilor.Produsele pentru albirea dintilor sunt testate stomatologic.Singurul efect advers poate fi sensibilitatea dentara, care dispare o data ce ati intrerupt tratamentul fara a avea efecte secundare pe termen lung.

Cum functioneaza plasturii pentru albirea dintilor Crest Whitestrips?
Crest Whitestrips sunt plasturi subtiri si flexibili acoperiti cu gel de albire pe baza de peroxid. Conceputi sa se conformeze formei dintilor dumneavoastra, acestia functioneaza prin pastrarea gelului de albire pe dinti pentru a patrunde in zona de formare a petelor .

Cum functioneaza gelul pentru albirea dintilor Opalescence, Plus white, Aquafresh?
Aceste produse fac albirea cu ajutorului gutierelor ( mulajului ) care sunt preumplute cu gel ( Opalescence, Aquafresh) sau le umpleti dumneavoastra ( Plus white).Ele se introduc in gura si se tin pe dinti in functie de timpul pe care il mentioneaza producatorul.

Cand voi incepe sa vad rezultate in urma tratementului de albire a dintilor ?
Rezultate vizibile pot varia de la o persoana la alta, dar majoritatea persoanelor incep sa vada rezultate chiar si dupa prima aplicare, cu rezultate incredibile dupa incheierea tratamentului.

Pot purta plasturii pentru albirea dintilor sau gutiera mai mult decat este recomandat, pentru a obtine rezultate mai bune?
Purtarea excesiva a plasturilor sau gutierei poate duce la sensibilitate crescuta a dintilor si/sau discomfort gingival. Recomandam respectarea instructiunilor de utilizare a producatorului.Daca apare sensibilitatea dentara faceti pauza o zi, doua si dispare de la sine.